Säätiön orit mukana tukemassa Nuorten raveja Mikkelissä 4.3.2023

Suomen Ravihevoskasvattajien Säätiö on mukana tukemassa Mikkelissä 4.3. ajettavia Nuorten raveja. Ponilähtöjä tukevat säätiön siitosoriit Southwind Spirit sekä Sipisee.

Southwind Spirit astuu tänä vuonna Stall Blombackessa Mikkelissä ja Sipisee jatkaa kilpailemista jalostuskäytön ohella omistajansa Olli-Pekka Hämäläisen tallista käsin (Joroinen).

Suomen Ravihevoskasvattajien Säätiön tarkoituksena on edistää ja tukea Suomessa tapahtuvaa hevosjalostusta. Säätiön hallitus on katsonut hevostalouden nuorten toimijoiden avustamisen ja kaikenlaisen tukemisen tärkeäksi toimintamuodokseen.

Nuorten ravit Mikkelissä 4.3.2023

Mikkelin Ravirata järjestää yhteistyössä Etelä-Savon Hevosenomistajat ry:n ja Suomen Poniraviyhdistys ry Finlands Ponnytravförbund rf:n kanssa Poniravit ja Nuorten ravit, jotka on suunnattu nuorille raviurheilijoille.

Nuoret poniravi- ja junioriohjastajat kilpailevat omissa lähdöissään.

Tapahtumassa ohjelmaa koko perheelle:

  • Talutusratsastus
  • Kärryajelu
  • Pulkkamäki
  • Kepparikisa, joka on samalla ensimmäinen osakilpailu St Michelissä oleviin kepparifinaaleihin
  • Tutustumista poneihin ja hevosiin ohjatusti varikkoalueella

Nuorten Ravit striimataan ja hevosten ja ponien omistajista tehdään päivän aikana mm. haastatteluja. Nuorten Ravit huipentuvat illan Nuorisogaalaan, jossa palkitaan vuoden 2022 raviponeja ja poniraviurheilijoita.

Etelä-Savon hevosenomistajat Ry ja Suomen Poniraviyhdistys Ry tarjoavat kaikille hevosen / ponin omistajille, joiden hevonen tai poni kilpailee ravipäivänä Nuorten Raveissa, pientä syötävää ja juotavaa omistajien loungessa. Tarkemmat ohjeet saa sisäänkirjoituksesta.